6 top projecten om naar uit te kijken in Dubai in 2022

Dubai verveelt nooit en zal ook in 2022 opnieuw verbazen. Vastgoed In Dubai lijst 6 top projecten op die dit jaar openen voor het grote publiek. Te beginnen met Palm Jumeirah, de archipel in de vorm van een palmboom die voor de kust van Dubai ligt. Het bekende palmeiland werd geopend in 2008, maar zal binnenkort alweer naar een hoger niveau getild worden.

Atlantis The Royal Residences (Palm Jumeirah)

Atlantis The Royal Residences, gelegen op The Palm naast het iconische Atlantis-resort, zal het landschap van Dubai voor altijd veranderen.

De ontwikkeling, mede van de hand van een Belgische bouwgroep, biedt een nieuwe dimensie aan luxueus wonen, een oneindig uitzicht op de oceaan, weelderige groene ruimtes en een speels contrast tussen vuur en water.

Opening voorzien voor het eerste kwartaal van 2022


(lees verder onder de Facebookpost)

Hilton Dubai Palm Jumeirah

The Palm spreekt al meer dan 10 jaar tot te verbeelding, maar het lijkt alsof het in 2022 meer zal imponeren dan ooit tevoren. In Dubai zien al tientallen Hilton-hotels, maar die op Palm Jumeirah wordt er eentje voor echte fijnproevers.

De nadruk van Hilton Palm Jumeirah ligt op het verwennen van de smaakpapillen van haar gasten met een ongezien aanbod aan eten en drinken in een selectie van venues die voor ieder wat wils bieden:

  • Barfly: club-sfeer en dineren tot laat
  • CLAW: Amerikaans barbecue- en visrestaurant
  • Factory: live bands, sport op groot scherm en dj's
  • Jones The Grocer: dagdagelijkse gastronomische gerechten
  • Trader Vic’s: pub in Polynesische stijl 
  • Lobby bar met Arabische specialiteiten, swim-up bar en beach bar

Opening voorzien voor februari 2022

Pavilion at The Beach (JBR)

Pavilion at The Beach - gelegen aan hét meest bekende en bruisende strand van Dubai, JBR - is een gigantische venue die zes afzonderlijke restaurantlocaties zal herbergen.

Hebben er nu al hun intrek genomen: Eataly, Hurricane's Grill, het door Tokyo geïnspireerde Japanse concept Akiba Dori en de Duitse nieuwkomer Café Buur.

Opening voorzien voor het eerste kwartaal van 2022

Dubai Hills Mall

We hebben er even op moeten wachten, maar in 2022 zal dit mega winkel- en vrijetijdscomplex de deuren openen. Dubai Hills Mall is eigendom van het bedrijf dat ook achter Dubai Mall en Dubai Marina Mall schuilgaat, dus nu al weten we dat we ons aan een fantastische en grootschalige ervaring mogen verwachten.

Het winkelcentrum zal meer dan 600 winkels tellen, vrijetijdsoutlets, een bioscoop en het gerucht doet de ronde dat er zelfs een indoor achtbaan zou komen. Best mogelijk, als je weet dat Dubai Hills Mall maar liefst 282.000 m² groot is.

Dubai Hills Mall ligt aan de rand van de Dubai Hills-gemeenschap, één van de meest vooraanstaande gemeenschappen in Dubai met o.a. een golfbaan met 18 holes, drie scholen en meer dan 50 km aan fietsroutes.

Opening voorzien voor februari 2022

Dubai Hills biedt villa's, townhouses, appartementen en studio's en is één van de meest gewilde locaties voor buitenlandse investeerders. Voor meer informatie over specifieke mogelijkheden van dit project kan je ons rechtstreeks contacteren op info@bestluxury.properties of telefonisch of via WhatsApp: +32 474 49 32 68 (België) / +971 50 287 8964 (lokaal).

(lees verder onder de Instagrampost)

Museum of the Future

Er zijn hogere gebouwen (denk maar aan de Burj Khalifa) en al veel iconische (denk maar aan de Burj Al Arab), maar dit torusvormige museum met een gevel van roestvrij staal en voorzien van Arabische kalligrafie met citaten van Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum (de vicepresident en eerste minister van de Verenigde Arabische Emiraten alsook de emir van Dubai) wordt her en der het mooiste van Dubai genoemd.

Eén van de quotes op het gebouw luidt als volgt: "We leven misschien niet honderden jaren, maar de producten van onze creativiteit kunnen een erfenis achterlaten lang nadat we weg zijn."

Het concept van Museum of the Future is - in tegenstelling tot in veel andere musea - alles behalve retrospectief, maar nodigt bezoekers uit om op reis te gaan naar 2071.

Opening voorzien voor 2022

(lees verder onder de foto)

District 2020

De meest beloftevolle ontwikkeling van 2022 is er eigenlijk al: District 2020 a.k.a. 'De stad van de toekomst'.


Met District 2020 wil Dubai een langetermijnproject op poten zetten, gericht op het aantrekken van bedrijven en ondernemers in sectoren als AI, Big data en Internet of things. In het Dubai 2040 Urban Master Plan is District 2020 één van de belangrijkste groeigebieden genoemd. Voor de stad van de toekomst is de wereldtentoonstelling nog maar het begin.

Opening voorzien voor oktober 2022

(lees verder onder de foto)

Ook profiteren van het momentum? Best Luxury Properties, jouw Belgische expert bij de aankoop van vastgoed in Dubai, helpt je op weg

Wil je meer weten over de opportuniteiten voor buitenlandse investeerders in Dubai? De Belgische adviseurs van Guy Penders' Best Luxury Properties, één van de enige vastgoedkantoren in Dubai dat 100% ownership heeft, staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons geheel vrijblijvend: info@bestluxury.properties of telefonisch of via WhatsApp: +32 474 49 32 68 (België) / +971 50 287 8964 (lokaal).

Als Belgische (of internationale) klant kan je bij BLP bovendien genieten van exclusieve VIP Services. Wens je zelf naar Dubai af te zakken om ons kantoor of een project te bezoeken, dan kan je nog steeds profiteren van onze Expo 2020 actie waarbij wij je vlieg- en expo tickets terugbetalen.

Neem zeker ook een kijkje op vastgoedindubai.bestluxury.properties en www.bestluxury.properties voor een eerste kennismaking.

$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1$show=/p/testimonials.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$l=1$cm=0$au=0$hide=home

Naam

activiteiten,18,agenda,12,Expo 2020,6,faq,6,financieel,26,in de kijker,99,nieuws,205,Testimonials,2,The sky is the limit,12,Vastgoed,95,Video,20,Wist je dat,12,
ltr
item
Vastgoed in Dubai | Best Luxury Properties: 6 top projecten om naar uit te kijken in Dubai in 2022
6 top projecten om naar uit te kijken in Dubai in 2022
Dubai verveelt nooit en zal ook in 2022 opnieuw verbazen. Vastgoed In Dubai lijst 6 top projecten op die dit jaar openen voor het grote publiek.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj4xMvaPksVoy3lzaUBCR_vK192adupWAG7LursOEJxvKcUIhOIUWiGoc8xr8IichtvdTOWBdfmG0QMvbdVRPsMzTKF9EJ9OA6CVh-iXdYEgZEWgrg7HkITaK0OjjhhlPY0eN_F3JrKIelP2x1f6GpZZ3fB0BQO06shZC0qrPatPL5BrvqYN0VH54TX=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj4xMvaPksVoy3lzaUBCR_vK192adupWAG7LursOEJxvKcUIhOIUWiGoc8xr8IichtvdTOWBdfmG0QMvbdVRPsMzTKF9EJ9OA6CVh-iXdYEgZEWgrg7HkITaK0OjjhhlPY0eN_F3JrKIelP2x1f6GpZZ3fB0BQO06shZC0qrPatPL5BrvqYN0VH54TX=s72-w640-c-h360
Vastgoed in Dubai | Best Luxury Properties
https://www.vastgoeddubai.be/2022/01/6-top-projecten-om-naar-uit-te-kijken-in-dubai-in-2022.html
https://www.vastgoeddubai.be/
https://www.vastgoeddubai.be/
https://www.vastgoeddubai.be/2022/01/6-top-projecten-om-naar-uit-te-kijken-in-dubai-in-2022.html
true
1948435492975158275
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk alles VOOR U AANGERADEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy