Als Belg lenen voor de aankoop van vastgoed in Dubai? Dit moet je weten

Steeds meer Belgen (en Europeanen in het algemeen) vinden hun weg naar Dubai om er te investeren in vastgoed. Maar wat als je je nieuwe eigendom niet volledig cash wenst te betalen? Hoe zit de wetgeving in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) in elkaar rond hypotheken?

Rente

In de VAE kan je een hypotheek nemen voor een periode tot 25 jaar, maar dit is - uiteraard - niet verplicht. Interessant om weten is dat, als je leent voor een periode langer dan 5 jaar, de bank je meestal een variabele rentevoet zal geven. Die kan gaandeweg stijgen, maar ook dalen. Betaal je terug op minder dan 5 jaar, kan je voor een vaste rentevoet gaan. Gemiddeld ligt de rente rond de 3,5%.

Belangrijk voor de banken in de VAE (en evenzeer die in Europa) is dat je je hypotheek kan afbetalen. Men zal dus altijd vragen wat je inkomsten zijn en of je al één of meerdere leningen hebt lopen (ook als dit in je België/je thuisland is). Deze zullen mee in rekening worden gebracht.

Lenen in eigen land

"Naast het feit dat je als expat een lening kan aangaan in de VAE, kan je ook lenen in eigen land", vertelt Guy Penders, Belg en CEO van het bekroonde vastgoedkantoor Best Luxury Properties. "Wij adviseren zelfs om in België een hypotheek aan te gaan bij een bank zoals BNP Paribas Fortis, ING, Bank J.Van Breda & C°, KBC... Deze en andere grootbanken zijn hiermee vertrouwd en een lening aangaan voor vastgoed in Dubai kan al aan een rente vanaf 0,7% tot 1,4%."

Extra groei met Best Luxury Properties

Leveragen is in deze dan ook de boodschap. Wanneer je 25% leverage toepast, haal je tot wel 21,5 NETTO ROI op je eigen inbreng. Wanneer je reeds gelden hebt belegd in een groeiportefeuille, is het mogelijk om deze te behouden en er een straight loan tot 80% van je belegde portefeuille bij te krijgen zodat je je inkomsten op je beleggingen behoudt én een bijkomende vastgoedbelegging kan aangaan via Best Luxury properties met een kapitaalgroei van om en bij de 3% per jaar + recurrente inkomsten op je huuropbrengsten van om en bij de 6,5%. Bovendien wordt de huur in de Verenigde Arabische Emiraten jaarlijks vooruitbetaald. Zo wordt 1 + 1 = 3.

"Investeren in vastgoed in Dubai is in vele opzichten een slimme zet. Niet alleen omwille van de levenskwaliteit en het mooie weer, maar ook omdat het een stad in volle groei is en telkens nieuwe opportuniteiten biedt. Specialisten noemen het investeren in je welvaart én je welzijn", besluit Penders.

Wil je meer te weten komen over de vele opportuniteiten die Dubai te bieden heeft, lees dan ook zeker deze artikels: Dubai rolt ambitieuze toekomstplannen uit: "Willen de beste plaats om te leven worden" en Dubai heeft grootse plannen met de site van Expo 2020: "Het wordt de stad van de toekomst"

Is je interesse gewekt om te investeren in vastgoed in Dubai of wens je meer informatie over de mogelijkheden rond leningen en hypotheken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op: info@bestluxury.properties of +971 50 287 8964 (ook WhatsApp).

$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1$show=/p/testimonials.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$l=1$cm=0$au=0$hide=home

Naam

activiteiten,18,agenda,12,Expo 2020,6,faq,6,financieel,26,in de kijker,99,nieuws,205,Testimonials,2,The sky is the limit,12,Vastgoed,95,Video,20,Wist je dat,12,
ltr
item
Vastgoed in Dubai | Best Luxury Properties: Als Belg lenen voor de aankoop van vastgoed in Dubai? Dit moet je weten
Als Belg lenen voor de aankoop van vastgoed in Dubai? Dit moet je weten
Hoe zit de wetgeving in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) in elkaar rond hypotheken? Wij vroegen het aan een expert.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhkvd-mGpN9EvML4tXg-8bZDpr5B8xrReed-VXpBeDgG8QI_32m8vRoRAkaBAUm4yI3hjJDj0rjYVVEzr28h6j6wGcZ4XhAFS6Jh0Emn7kjP4c6Lmhttm668UH9LNYeO0WwNuJkb91vBI/w640-h426/best-luxury-properties-vastgoed-in-dubai-euro.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhkvd-mGpN9EvML4tXg-8bZDpr5B8xrReed-VXpBeDgG8QI_32m8vRoRAkaBAUm4yI3hjJDj0rjYVVEzr28h6j6wGcZ4XhAFS6Jh0Emn7kjP4c6Lmhttm668UH9LNYeO0WwNuJkb91vBI/s72-w640-c-h426/best-luxury-properties-vastgoed-in-dubai-euro.jpg
Vastgoed in Dubai | Best Luxury Properties
https://www.vastgoeddubai.be/2021/07/als-belg-lenen-voor-de-aankoop-van-vastgoed-in-dubai-dit-moet-je-weten.html
https://www.vastgoeddubai.be/
https://www.vastgoeddubai.be/
https://www.vastgoeddubai.be/2021/07/als-belg-lenen-voor-de-aankoop-van-vastgoed-in-dubai-dit-moet-je-weten.html
true
1948435492975158275
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk alles VOOR U AANGERADEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy