Dit is wat onze klanten over ons zeggenGuy Penders en diens partner Sona van Best Luxury Properties zijn heel betrouwbaar, professioneel en doen wat ze beloven. Ze bieden top service op een heel persoonlijke en aangename manier! Ik zou ze aan iedereen aanraden die wil investeren in vastgoed in Dubai!

K. Hermans, West-Vlaanderen (14 september 2021)

------

Op onze zoektocht naar een eigendom in Dubai, werden we zeer goed geholpen door het Best Luxury team. Er werd zeer professioneel gewerkt en voor elke hindernis vond het team een oplossing. Wij werden geholpen door een erg vriendelijke expert die niet bang is om wat extra werk te doen. Zeker een aanrader.

G. Bekaert, Oost-Vlaanderen (10 juli 2021)

------

Guy en zijn Team zijn heel professioneel, ik heb de 360 graden tour/beelden, van mijn (al intussen 4e) appartement, ontvangen. Dit is echt vooruitstrevend!

Je hebt de inrichting van het appartement weer heel mooi gedaan en het is verhuurd.
Toch weer fijn dat je al het werk weer uit mijn handen neemt en dat ik nergens geen zorgen om moet maken :-)

Uw advies is heel correct en to the point. 

P. Goossens, Limburg (26 mei 2021)

------

Een leuk gemeubeld huurappartement vinden van hoogstaande kwaliteit in Dubai Marina leek een hele uitdaging maar dankzij de professionele hulp van BLP was het kinderspel.

Door hun jarenlange vastgoedervaring in Dubai weten ze te investeren in de meest prestigieuze projecten.

De appartementen die ze verhuren zijn smaakvol ingericht met passie en oog voor detail. Nieuwe, eigentijdse meubel- en decoratiestukken werden met zorg uitgekozen en doen je meteen helemaal thuisvoelen.

Wij appreciëren heel erg de efficiënte en professionele aanpak, de servicegerichtheid en snelle respons van dit team! Verhuizen was nog nooit zo eenvoudig :-)

Bedankt voor jullie gastvrijheid en het fijne contact. Nog veel succes gewenst!

Krista, Dubai (10 februari 2021)

------

Best Luxury Properties weet hoe haar klanten te behandelen en wat je nodig hebt als eigenaar/verhuurder. Momenteel verhuren zij drie van mijn investeringen, één ervan was al in vijf dagen verhuurd. Ik ben nu bezig om nog een investering via hen aan te kopen. Doe zo voort!

E. Kerfs, Antwerpen (19 december 2020)

------

Bij mijn zoektocht naar vastgoed in Dubai heeft Guy me steeds heel goed geholpen. Nogmaals heel erg bedankt voor de service en gastvrijheid!

D. Bocque, Oost-Vlaanderen (28 november 2020)

------

Ik heb Guy en zijn team in Dubai ontmoet tijdens het zoeken naar een huurappartement. Zij waren zich volledig bewust van het kwaliteitsniveau en de normen die ik voor ogen had. Daardoor was er een directe aansluiting tussen de verwachtingen en de appartementen die ze aanboden. Niet alleen vonden ze voor mij het juiste appartement voor de juiste prijs (ze hebben serieus onderhandeld met de verhuurder), ook waren ze zeer gastvrij voor mensen die nieuw zijn in Dubai.

B. Dirkx, Dubai (17 juni 2020)

------

Ook voor de aankoop van onze tweede eigendom wil ik Best Luxury Properties bedanken voor de transparantie en kennis van zaken. Na het ontvangen van de huurgelden die jaarlijks vooruit betaald worden met een netto rendement van 7.2% kon een tweede aankoop voor 50% gefinancierd worden, waarin Best Luxury Properties ons de juiste weg heeft gewezen en de volledige opvolging op hen nam. Best Luxury Properties is zeker de partner op de juiste plaats in Dubai.

P. Van Marcke, West-Vlaanderen (21 oktober 2019)

------

Bedankt Guy en het Best Luxury Properties-team, voor de super ontvangst en begeleiding van begin tot einde in Dubai. Dankzij jullie bemiddeling heb ik een mooi ingerichte eigendom kunnen kopen met afwerking in de beste materialen. Je voelt dadelijk aan dat er iemand met kennis van zaken met je spreekt en er niet op uit is om je zonder meer een eigendom aan te smeren.

Eigendommen bekijken, volledige informatie geven en begeleiding i.v.m. alle nodige documenten, niets is te veel. Snel antwoord bij vragen, niet opdringerig, professioneel en top service op alle gebied dat is waar Best Luxury Properties voor staat.

De eerste huur staat ondertussen op mijn rekening zoals beloofd. Het is een aanrader om met Guy Penders en Best Luxury Properties samen te werken als je op zoek bent naar een eigendom in Dubai!

Stef B, Antwerpen (3 augustus 2019)

------

Beste Guy Penders en Best Luxury Properties, bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de bemiddeling bij de aankoop van een mooi appartement in de Cayan Tower. Ik heb dit appartement na een beschrijving van jullie kort kunnen bezoeken en het bezoek was helemaal naar de verwachtingen die jullie creëerden. Alles is zeer mooi en met degelijke materialen afgewerkt. Ik werd al snel verliefd op dit gebouw, het onthaal en de afwerking.

Jullie hebben alle bijkomstige papierwerk van de aankoop tot het openen van de nutsvoorzieningen prima voor mij geregeld. Dit had ikzelf nooit alleen kunnen doen en jullie hebben hier perfect en professioneel werk geleverd. Van deze manier van werken kunnen we in België nog iets leren.

P. Van Marcke, West-Vlaanderen (12 april 2019)

------

Graag wil ik via deze weg Guy Penders en zijn team van Best Luxury Properties nogmaals bedanken voor alle goede zorgen in het begeleiden van onze aankoop in Dubai. Bij het eerste contact met Guy waren wij al aangenaam verrast door de vriendelijke en professionele aanpak. Dit bezorgde ons dadelijk een goed gevoel met het nodige vertrouwen wat toch noodzakelijk is bij de aankoop van een eerste buitenlandse investering. Best Luxury Properties is een uiterst professioneel bedrijf om mee samen te werken. Afspraken, timing en andere noodzakelijkheden werden steeds nauwkeurig nageleefd.

Zaakvoerder Guy combineert professionalisme op een hoog niveau met resultaatgerichtheid en bezit de nodige sociale vlotheid, empathie en betrokkenheid. Guy is iemand die zich behartigt over het volledige dossier van begin- tot eindfase zonder dat men zich zorgen hoeft te maken. Hij neemt duidelijk elk dossier ten harte alsof het voor zichzelf is. Een vertrouwenspersoon waar men te allen tijde op kan rekenen. Dit smaakt naar meer…

M. Boons, Limburg (10 maart 2019)

-----

Bij deze wil ik Guy Penders en zijn team toch nog even bedanken voor de zeer correcte, snelle en professionele afhandeling van de aankoop van mijn appartement in de Silverene Tower in Dubai. Op en top professionele begeleiding en afhandeling van de aankoop, een aanrader voor iedereen die in Dubai vastgoed wil kopen.

P. Danny, Limburg (23 februari 2019)

------

Wij willen Guy Penders en Best Luxury Properties nog even bedanken voor de goede zorgen bij de verkoop van onze appartementen. Guy regelt alles tot in de puntjes. Alles wordt zeer correct afgehandeld. Wij zijn tevreden van uw werk!

D. De Coninck, Monaco (15 januari 2019)

-------

Over Guy Penders en Best Luxury Properties kan ik zeggen dat het één en al customer intimacy is. Afspraken worden nageleefd en advies is objectief. Die manier van werken is een garantie op een spoor van succes.

C. Slabbinck, West-Vlaanderen (13 november 2018)

------

Investeren in Dubai is geen evidentie. Wat precies kopen, waar en tegen welke prijs is geen sinecure als je de markt, zo ver van huis, niet kent. Hoe zit het met alle administratieve en notariële regeltjes? Hoe verloopt een aankoopprocedure als je de Arabische taal niet machtig bent. Precies op deze en nog veel meer vragen heeft Guy Penders van Best Luxury Properties een meer dan bevredigend antwoord gegeven. Guy en zijn team hebben mij begeleid van a tot z bij de aankoop en verhuur van een appartement in de Cayan Tower. De persoonlijke toets en het professionalisme hebben mij bijzonder aangesproken.

Best Luxury Properties is voor iedere vastgoedinvesteerder in Dubai een geruststellende en aan te bevelen Belgische vertrouwenspersoon ter plaatse. Nog veel succes en hartelijk dank!

B. Vandemoortele, Oost-Vlaanderen (28 juli 2018)

------

Beleggen in onroerend goed blijft een vaste waarde in mijn portefeuille. Verleidelijk is het om dit in het buitenland te doen, maar het probleem blijft steeds de onzekerheid omtrent de juiste locatie, de volledige afhandeling van aankoop (verkoop) en vooral de opvolging van verhuur. Mijn problemen kregen vrij snel een totale oplossing na contact met Best Luxury Properties. Een fijne, aangename en correcte begeleiding hielpen mij doorheen de procedures. Alle vragen en problemen werden zowel ter plaatse als in België met grondige kennis van zaken zonder enig probleem voor mij opgelost.

Ik kan alvast zeer tevreden terugkijken over mijn belegging met zeer goede vooruitzichten op een mooi rendement.

M. Xavier, Limburg (19 mei 2018)

------

C. Van de Velde, Antwerpen (10 december 2017)


Ik heb Guy Penders leren kennen als een vriendelijke, gevende en ondernemende persoonlijkheid. Ik heb ervaren dat hij steeds werkt naar het voordeel voor alle betrokken partijen en in samenwerking.

------

Bij deze willen wij Guy Penders van Best Luxury Properties bedanken voor de bemiddeling van drie mooie appartementen in de Cayan Tower die hij nauwkeurig heeft gezocht naar onze wensen. Eén wat we zelf gebruiken en deels korte termijn verhuren. We hebben het appartement bemeubeld, waar je ons trouwens heel goed in hebt begeleid! Ook bij de twee andere appartementen die we op lange termijn verhuren, trouwens.

Wij dachten “zo’n hoge huur en jaarlijks vooruitbetaald”, dat is onmogelijk! De appartementen waren echter al binnen de drie weken verhuurd door Best Luxury Properties en het geld werd meteen op de rekening gestort.

Ook alle papierwerk heeft Best Luxury Properties voor ons geregeld. Van de aankoop, de bemeubeling, het openen van de nutsvoorzieningen, de verhuring enz. Wij hebben niets moeten doen buiten betalen en ontvangen. Kortom, wij hadden en hebben geen kopzorgen. Was het in België ook maar zo. Nogmaals bedankt voor alles Guy en hopelijk tot snel.

P. Goossens, Limburg (28 november 2017)

------

Twijfel niet langer en neem contact op met een specialist van Best Luxury Properties. Wij begeleiden je van begin tot einde en garanderen je een gouden investering! Contacteer ons snel via info@bestluxury.properties of op +32 474 49 32 68 / +971 50 287 8964.

Foto: Owen W Brown

$type=blogging$au=0$cm=0$c=10$p=1$show=/p/testimonials.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$l=1$cm=0$au=0$hide=home

Naam

activiteiten,16,agenda,9,Expo 2020,6,faq,6,financieel,25,in de kijker,95,nieuws,199,Testimonials,2,The sky is the limit,12,Vastgoed,91,Video,20,Wist je dat,12,
ltr
item
Vastgoed in Dubai | Best Luxury Properties: Dit is wat onze klanten over ons zeggen
Dit is wat onze klanten over ons zeggen
https://1.bp.blogspot.com/-lxA7Oq0158A/XnhtUQDBsjI/AAAAAAAAJeE/f9XNR0npNscnf6DF_kSbJ3huuaeoC59RACLcBGAsYHQ/s640/like.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-lxA7Oq0158A/XnhtUQDBsjI/AAAAAAAAJeE/f9XNR0npNscnf6DF_kSbJ3huuaeoC59RACLcBGAsYHQ/s72-c/like.jpg
Vastgoed in Dubai | Best Luxury Properties
https://www.vastgoeddubai.be/2020/03/dit-is-wat-onze-klanten-over-ons-zeggen.html
https://www.vastgoeddubai.be/
https://www.vastgoeddubai.be/
https://www.vastgoeddubai.be/2020/03/dit-is-wat-onze-klanten-over-ons-zeggen.html
true
1948435492975158275
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk alles VOOR U AANGERADEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy